søndag 28. september 2008

På tide med litt ferie!

Hei alle sammen!

No har det seg slik at vi er ferdig med første delen av semesteret her i Bangkok. Vi har hatt dei 4 gjenståande eksamenane, den obligatoriske eksamensfesten og e no klar til å ta en aldri så liten ferie. Men først - litt oppdateringa.

Igjen glømte vi av noke som he skjedd, som skulle ha vør med i forrige blogg. En dag når vi skulle inn på BU Café, såg vi en litt eldre mann der inne som vi aldri hadde sett på campus tidligere. Hm, tenkte vi og studerte han litt nærmere. Det tok ikkje lange stunda før vi til vår STORE forundring såg kven det var. På BUIC sin cafe, satt ingen ringere enn vår tidligere professor fra Høgskulen i Ålesund - Henry Raymond Norton! Det er vanskelig å seie kven som vart mest sjokkert, vi eller han, men sjokket var vertfall stort! Så resten av fritimane den dagen, tilbrakte vi inne på cafeen i selskap med mr. Norton.

I skrivande stund he Karoline fått besøk av familien, så dei er ute på eventyr i Bangkok. Rundt den 2. oktober reise familien Eikås til Koh Samui for å feriere der. I morga reise Maria, Lisa og Merete til Koh Chang, for ei lita veke vekk i frå bymaset. Vi gler oss! Når vi retunera fra Koh Chang ca 6. oktober, skal Maria og Merete ha en liten presentasjon på skulen den 8. oktober, før Tor Johan (kjæresten til Merete) kjem nedover 9. oktober.

Neste fastsatte dato e 14. oktober. Då skal heile gjengen til Koh Phangan for å delta på Full Moon Party der, attme ca 10 000 andre (ja, vi skal være forsiktige og ta vare på kvarandre). Videre skal vi reise rundt i Sør-Thailand, å berre nyte livet på nokre av verdas sine vakraste strende.

Reise blir den store aktiviteten i fleire veke framover. Skulestart er nemlig ikkje før 27. oktober. Så ja - vi har nesten en HEIL MÅNED med ferie! Som dokke skjønna så bli d vanskelig med bloggskriving dei neste 3-4 vekene. Men når vi kjem tilbake etter ferien, lova vi å gi dokke ei skildring uten sidestykke av kor vi har vore, kven vi har møtt og kva vi har gjort, i tillegg til masse bilder!

Vi er kjempegla i dokke der heime, og ønske dokke (og oss sjølve) ein kjempegod ferie!

Stor(reisesjuk)klem fra oss i Bangkok!

1 kommentar:

Anita sa...

Hei jenter
Lykke til i morga med framføringa av oppgåva dokka. Sikker på at dokke er godt forberedt.
Og god tur på feriane dokka. Og ja, det blir lenge å vente på neste oppdatering, men den blir nok innholdsrik, kjenner eg dokke rett. God tur som sagt, og kos dokke videre.
Klem til dokke frå mamsen til Merete.